08 november 2010

Ursäkta!

Jag har varit riktigt dålig på uppdatering igen, men jag har bra skäl! All ledig tid går till Noel och huset. Är det inte renovering så är det planering av vitvaror, golv, färg mm.... Kul men svårt när alla val ska göras på en gång.
Här är lite bilder från helgen.


vardagsrum nere i två vinklar

Farmor och Noel tar en fikapaus

Simone och Albin gör en insats. Tack!

I veckan kommer alla element monteras på övervåningen, nästa vecka kommer vvs:aren och kopplar på dem och lägger värmeslingorna på nedervåningen. Noels rum ska tapetseras med den blå tapen från Sandbergs med alla fyrar och fiskar. Elektrikern kopplar in alla uttag och strömbrytare på fredag. Allt småpill här och där grejas det med varje dag.
Det går frammåt!

6 kommentarer:

  1. Väggen på första bilden är GRYM (för visst ska den lämnas så?)! jag tänkte också köra liggande panel i hallen men det blev tapet.

    SvaraRadera
  2. Hade helst velat ha väggen precis som den är nu men vi var tyvärr tvungna att skruva fast panelen i kanterna för det satt inte bra annars... Så lite spackel i skruvhålen och något lager färg blir det tyvärr ;(

    SvaraRadera
  3. Wow, urläckert!
    Vad kul att se sådana hästkliv...
    Snart så!

    Kram på er och bra jobbat!

    /Emelie & Mattias

    SvaraRadera
  4. Å vad roligt och kul att se att det hänt så mycket jätte nice blir det =) jobba på!!! Ha de gott Kram

    SvaraRadera
  5. Jag ser att det blev Barlinek parkett trots allt. Ni lyssnade på mig (eller) :) . Hoppas ni blir nöjda!

    SvaraRadera
  6. Ja det blev det! Vi lyssnade självklart på dig;) Har kompisar som lagt in Eken också och den är jättefin! Hoppas på att kunna lägga golvet i början på nästa vecka så vi får se resultatet.

    SvaraRadera