13 december 2009

Sköna helg

Åh Mamma....
Va go du är!
Den här helgen har varit hur go som helst. Den började med fotbollsmatch i Lördags mot Sil. Vi spelade ett antal matcher i hallen och förlorade inte en enda. Trodde att de skulle ha lite mer att komma med men men.... Vi spelade stundtals riktigt bra så i år ska det bli spännande att se hur långt det kan bära i KM.
I går kväll åt vi riktigt god paj som Albin lagade till oss. Kall skaljurspaj som var gudomlig. Ska bli riktigt gott att äta resterna nu till luch :) Noel var i sitt esse och delade glatt ut mängder med pussar.

I dag på förmiddagen var Jag, Julia och Claes i skogen med morfar och letade gran. De sista åren har det blivit allt svårare att hitta några i passande storlek eftersom de växer en bra bit varje år, men efter en timmas letande kom vi tillbaka med tre ganska fina exemplar. Egentligen är jag väldigt kräsen när det gäller julgran och vill gärna ha en Kalle-Anka gran. Förra året fick vi ta av den fina ädelgransplanteringen men i år klarade vi alltså av att hitta några av den traditionella sorten.
Ska bli riktigt spännande att ta in den om någon vecka och se hur den gör sig i vardagsrummet.

Nu är det dags att förbereda Johans kalas som startar om någon timma....

2 kommentarer:

  1. Åh vilka söta bilder:) Hoppas allt är bra med er!

    SvaraRadera
  2. Tack! Allt är bara fint med oss!

    SvaraRadera