I Torsdagens FT fanns ett fisk recept som vi prövade till dagens luch.
Mycket gott!
400g sej eller torsk
2dl matlagningsgrädde
2dl creme fraich
1 tärning fiskbuljong
1 tsk dijonsenap
½dl chilisås
½dl dill
½ purjolök
Hacka purjolöken, blanda creme fraich , dill, chili, senap och buljongen.
Häll det över fisken i en ugnsfast form.
Grädda i 20-30 min i 225 grader.
Jag har svårt att variera fiskrätter så detta blir en ny favorit.
Har förövrigt suttit nere i Hallen och följt P16 i Kinnarpscupen hela förmiddagen. Slutade med seger för ett av ÅTKS lagen. Kul :) Var lite uppvärmning inför nästa helg då det lär bli ett antal timmar på träbänkarna i Odenhallen (Oden cup).
I kväll är det träning och jag är riktigt sugen men har fått en envis förkylning så vi får se hur det blir med det.
Trevlig Söndag!
Kan intyga att det blev riktigt gott! Kunde inte gjort det bättre själv...
SvaraRaderaLåter riktigt smaskigt, gubben älskar chilisås så det kan nog passa oss bra!
SvaraRadera