15 november 2009

Middagstisps!

I Torsdagens FT fanns ett fisk recept som vi prövade till dagens luch.
Mycket gott!

400g sej eller torsk

2dl matlagningsgrädde
2dl creme fraich
1 tärning fiskbuljong
1 tsk dijonsenap
½dl chilisås
½dl dill
½ purjolök

Hacka purjolöken, blanda creme fraich , dill, chili, senap och buljongen.
Häll det över fisken i en ugnsfast form.
Grädda i 20-30 min i 225 grader.

Jag har svårt att variera fiskrätter så detta blir en ny favorit.
Har förövrigt suttit nere i Hallen och följt P16 i Kinnarpscupen hela förmiddagen. Slutade med seger för ett av ÅTKS lagen. Kul :) Var lite uppvärmning inför nästa helg då det lär bli ett antal timmar på träbänkarna i Odenhallen (Oden cup).
I kväll är det träning och jag är riktigt sugen men har fått en envis förkylning så vi får se hur det blir med det.

Trevlig Söndag!

2 kommentarer:

  1. Kan intyga att det blev riktigt gott! Kunde inte gjort det bättre själv...

    SvaraRadera
  2. Låter riktigt smaskigt, gubben älskar chilisås så det kan nog passa oss bra!

    SvaraRadera